Головна
Рецепти
Закуски
Перші страви
Салати
Мʼясні страви
Випічка і десерти
Про сайт
Головна
/
Випічка і десерти
/
Мигдалеве печиво
Мигдалеве печиво
16.02.2024
Якщо у вас є мигдалеве борошно і 10 хвилин вільного часу, то пропоную Вам приготувати це смачне безглютенове печиво.
час гот.
30 хв
порцій
6
Інгредієнти
Борошно мигдалеве 250 г
Цукор 180 г
Білок яєчний 3 шт
Цедра одного лимона (за бажанням)
Сіль дрібка
Як готувати
1
Знімаємо з лимона цедру.
2
Змішуємо мигдалеве борошно з цукром, додаємо цедру лимона.
3
Далі обережно відділяємо білки від жовтків. До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків.
4
Змішуємо мигдалеву масу зі збитими білками.
5
Вологими руками формуємо печиво-кульки і викладаємо на деко, вистелене пергаментом або тефлоновим килимком.
6
Випікаємо печиво в духовці, розігрітій до 160 градусів до легкої румʼяної скоринки. У мене це зайняло приблизно 20 хвилин.
️
Подякувати
Вас може зацікавити:
Сирна паска
Крафін
Апельсинова паска
Салат із буряка
Сирники
Мигдалеве печиво
Хумус
Фалафель