Коли хочеться смачної домашньої випічки, мені на згадку приходить вівсяне печиво. Його не порівняти з магазинним! Вівсяне печиво за цим рецептом виходить неймовірно ароматне, смачне, хрустке ззовні і ніжне всередині.
час гот. 1.5-2 год
порцій 12
Інгредієнти
Масло вершкове 180 г
Цукор 150 г
Яйця 2 шт
Цукор 300 г
Вівсяні пластівці 1.5 стакани
Сода (погашена оцтом) 1 чл
Борошно пшеничне 150 г
Як готувати
1
Масло кімнатної температури зʼєднуємо з цукром і перебиваємо міксером до посвітління.
2
Додаємо по одному яйця і добре перемішуємо.
3
Всипаємо вівсяні пластівці і соду, погашену яблучним оцтом і ще раз перемішуємо.
4
Вкінці просіюємо борошно і добре перемішуємо масу на печиво.
5
Ставимо миску з тістом в холодильник охолодитися протягом 30-60 хвилин.
6
Дістаємо з холодильника охолоджену масу і формуємо кульки розміром з великий волоський горіх і викладаємо на деко, застелене пергаментом, на відстані один від одного. При випіканні печиво збільшиться у розмірі.
7
Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хв.