Солодкі бельгійські вафлі

26.08.2023

Бельгійські вафлі - це один з найпопулярніших десертів у світі. Вони мають хрустку скоринку і ніжну м’яку серединку. Наші прості, ретельно створені інструкції допоможуть Вам створити ці культові вафлі на власній кухні.
Солодкі бельгійські вафлі
час гот. 30 хв
порцій 4

Інгредієнти

Яйця 2 шт
Молоко 200 мл
Цукор 100 г
Борошно пшеничне 200 г
Вершкове масло 100 г
Розпушувач 1 ч л
Сіль
Кокосова олія 1 ч л

Як готувати

1
Вершкове масло кімнатної температури перетерти з цукром, додати яйця, дрібку солі та добре перемішати.
2
В окремій мисці змішати просіяне борошно з розпушувачем та ввести до яєчно-масляної суміші, перемішати.
3
Далі необхідно додати молоко і добре перемішати тісто.
4
Дати тісту «відпочити» хвилин 10 при кімнатній температурі.
5
Розігріваємо електровафельницю до необхідної температури (180-240 градусів: від температури буде залежати час випікання вафель), змащуємо пластини вафельниці кокосовою олією, наливаємо необхідну кількість тіста і випікаємо вафлі до готовності (3-7 хвилин залежно від моделі вафельниці і температури).
6
Повторити процедуру із рештою тіста.
7
Подавати вафлі можна з морозивом, джемом, медом, сиропом, топінгом або просто присипавши цукровою пудрою!

Подякувати Подякувати

Вас може зацікавити: