Сирні вафлі, приготовані власноруч, стануть чудовим сніданком або корисним десертом для Вас і Ваших дітей. Цукор можна замінити підсолоджувачем (я використовую стевію), а борошно взяти рисове і тоді ці вафлі можна готувати і під час схуднення. А ще щоб насолодитися смаколиками не обовʼязково мати вафельницю - можна посмажити на пательні у вигляді оладок.
час гот. 1 год
порцій 6
Інгредієнти
Сир кисломолочний 300 г
Цукор 3 ст л
Яйця 3 шт
Борошно (пшеничне / рисове / їх суміш) 5 ст л
Молоко 100 мл
Розпушувач 1 ч л
Ванільний цукор 1 ч л
Кокосова олія 1 ч л
Як готувати
1
У миску з кисломолочним сиром всипати цукор, ванільний цукор, дрібку солі та ретельно перемішати, розбиваючи грудочки. Зручніше це робити блендером, але можна і виделкою.
2
Додати яйця, знов перемішати. Всипати борошно з розпушувачем, перемішати, після чого молоком регулюємо густину нашого тіста. Вона має бути трішки густішою за тісто на оладки.
3
Випікаємо вафлі у добре розігрітій вафельниці, змащеній кокосовою олією, до готовності. У мене це займає приблизно 6-7 хвилин на кожну вафлю. Смачного!