Сливовий пиріг за рецептом газети "The New York Times"
Сливовий пиріг за рецептом газети "The New York Times"
12.08.2023
Цей пиріг став відомим ще у далекому 1983 році після публікації його у найвідомішій американській газеті “The New York Times”. Приготуйте і Ви собі та своїм близьким цей легендарний пиріг! А ще він ідеально смакує з морозивом 🙂
час гот. 1 год
порцій 8
Інгредієнти
Борошно пшеничне 150 г
Цукор 150 г
Яйця 2 шт
Вершкове масло 110 г
Розпушувач 1 ч л
Кориця 1 ч л
Сіль дрібка
Сливи 12 шт
Як готувати
1
Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром до посвітління.
2
Додати яйця та сіль і добре перемішати.
3
Борошно просіяти, зʼєднати з розпушувачем і додати до яєчно-масляної маси, добре перемішати тісто.