Сливовий пиріг за рецептом газети "The New York Times"

12.08.2023

Цей пиріг став відомим ще у далекому 1983 році після публікації його у найвідомішій американській газеті “The New York Times”. Приготуйте і Ви собі та своїм близьким цей легендарний пиріг! А ще він ідеально смакує з морозивом 🙂
Сливовий пиріг за рецептом газети "The New York Times"
час гот. 1 год
порцій 8

Інгредієнти

Борошно пшеничне 150 г
Цукор 150 г
Яйця 2 шт
Вершкове масло 110 г
Розпушувач 1 ч л
Кориця 1 ч л
Сіль дрібка
Сливи 12 шт

Як готувати

1
Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром до посвітління.
2
Додати яйця та сіль і добре перемішати.
3
Борошно просіяти, зʼєднати з розпушувачем і додати до яєчно-масляної маси, добре перемішати тісто.
4
Підготувати сливи: промити, поділити навпіл, дістати кісточки.
5
Форму змастити вершковим маслом і вилити в неї тісто.
6
По всій поверхні тіста розкласти сливи, присипати корицею і цукровою пудрою для смачної хрумкої скоринки.
Сливовий пиріг за рецептом газети "The New York Times" | Крок 6
7
Духовку необхідно розігріти до 180 градусів і випікати в ній пиріг протягом 40 хвилин.
8
Готовий пиріг необхідно дещо охолодити і можна насолоджуватися смаком!

Подякувати Подякувати

Вас може зацікавити: