Соковитий та корисний гарбуз - це кулінарний король осіннього сезону! Підсолодіть свій осінній день гарбузовими кексами за нашим простим та перевіреним рецептом.
час гот. 45 хв
порцій 6
Інгредієнти
Гарбуз 200 г
Борошно пшеничне 150г
Цукор 120 г
Яйця 3шт
Олія соняшникова 4 ст л
Розпушувач 1 ч л
Кориця молота 1/2 ч л
Сіль дрібка
Як готувати
1
Для початку, підготуємо гарбуз: його необхідно почистити та натерти на дрібну тертушку.
2
У мисці змішайте яйця, цукор, корицю та сіль. Ретельно перемішуйте до однорідності
3
Продовжуючи перемішувати, додайте розпушувач, борошно та олію.
4
Далі потрібно додати натертий гарбуз в миску до тіста. Ретельно перемішати.
5
В силіконову форму для кексів розкласти паперові кошики та налити в них тісто. Заповнювати формочки потрібно не більше 2/3 кожну.
6
Запікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 35 хвилин. Готовність перевіряємо протикаючи кекси зубочисткою - вона має бути суха. Смачного!