Гаспачо

08.08.2023

Влітку зазвичай не хочеться довго стояти біля плити, тому в хід йдуть швидкі в приготуванні рецепти як, наприклад, іспанський холодний суп гаспачо.
Гаспачо
час гот. 15 хв
порцій 2

Інгредієнти

Помідори 300 г
Болгарський перець 50 г
Огірок 60 г
Часник 2 зубчики
Цибуля ріпчаста 20 г
Петрушка 2 гілочки
Оливкова олія 2 ст л
Соєвий соус 1 ст л
Бальзамічний оцет 1 ст л
Цукрова пудра дрібка
Сіль, перець за смаком

Як готувати

1
Помідори бажано брати стиглі і мʼясисті. Їх необхідно помити і зробити розрізи, як на фото. Перевернути надрізом донизу.
Гаспачо | Крок 1
2
Залити помідори кипʼятком і залишити на пару хвилин, після чого зняти шкірку.
Гаспачо | Крок 2
3
Нарізати помідори, перець, огірок, часник, цибулю довільними шматками, покласти в блендер.
4
Додати петрушку, сіль, перець, цукрову пудру, оливкову олію, бальзамічний оцет і все перебити у блендері до стану пюре.
5
Подавати з кубиками льоду. Смачного!

Подякувати Подякувати

Вас може зацікавити: