Приготуйте смачний гарбузовий суп за нашим простим рецептом. Цей пряний вершковий суп ідеально підходить для зігрівання в прохолодні дні.
час гот. 40 хв
порцій 3
Інгредієнти
Гарбуз 500 г
Цибуля ріпчаста 1шт
Картопля 3 шт
Морква 2 шт
Вода 500 мл
Вершки (жирність 15%-20%) 150 мл
Оливкова олія 2 ст л
Сіль та перець за смаком
Базилік для подачі
Як готувати
1
Гарбуз, моркву, картоплю почистити, нарізати кубиком, скласти в каструлю, залити водою. Варити протягом 20 хвилин після закипання.
2
Цибулю почистити, нарізати кубиком; на сковороді розігріти оливкову олію, викласти подрібнену цибулю і тушкувати протягом 10 хв.
3
Зняти з плити каструлю з відвареними овочами, додати тушковану цибулю і збити занурювальним блендером. Додати сіль, перець за смаком, влити вершки і ще раз перебити блендером.
4
Відправити каструлю на плиту і уварити після закипання 2 хв.