Солоні бельгійські вафлі

01.08.2023

Якщо у Вас є електровафельниця, то неодмінно раджу приготувати солоні бельгійські вафлі за цим рецептом, які стануть чудовим сніданком чи перекусом.
Солоні бельгійські вафлі
час гот. 30 хв
порцій 4

Інгредієнти

Сир твердий 150 г
Яйця 3 шт
Сметана 200 г
Борошно пшеничне 200 г
Вершкове масло 50 г
Розпушувач 1 ч л
Часник 3 зубочки
Зелень (кріп і петрушка) 15 г
Сіль - 1/2 ч л

Як готувати

1
Твердий сир натерти на крупній терці, а часник - на дрібній.
2
Зелень миємо, просушуємо і дрібно нарізаємо.
3
Вершкове масло розтопити у мікрохвильовці.
4
У мисці необхідно збити яйця із сіллю, додати сметану і розтоплене вершкове масло.
5
Далі вводимо зелень, натерті сир і часник.
6
Просіюємо борошно з розпушувачем і вводимо до основної маси, поступово замішуючи густе і тягуче тісто.
7
Розігріваємо вафельницю і викладаємо необхідну кількість тіста, обережно розрівнюючи його і накриваємо верхньою кришкою.
8
Випікаємо вафлі до готовності і румʼяності залежно від потужності пристрою. У мене це займає приблизно 4 хвилини.
9
Повторити процедуру із рештою тіста і мерщій насолоджуватися смаком теплих вафель!
Солоні бельгійські вафлі | Крок 9

Подякувати Подякувати

Вас може зацікавити: