Кабачкова запіканка з фетою та зеленню

31.07.2023

Ця запіканка має ідеально збалансований смак і чудово підійде для легкої вечері, як доповнення до основної страви або перекусу.
Кабачкова запіканка з фетою та зеленню
час гот. 1 год
порцій 6

Інгредієнти

Кабачок 500 г
Яйця 2 шт
Молоко 60 мл
Борошно 80 г
Сир фета або бринза - 120 г
Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) 50 г
Спеції до овочів 1/2 ч л
Сіль, перець

Як готувати

1
Кабачки помити, натерти на крупній тертушці, посолити і залишити на 10 хвилин.
2
Злити із кабачків зайвий сік.
3
У мисці змішати яйця, натерті кабачки, молоко, перець, спеції.
4
Сир фета порізати невеликими кубиками і додати до кабачкової маси.
5
Зелень і цибулю помити, просушити, дрібно порізати і всипати у миску до інших інгредієнтів, перемішати.
6
Всипати просіяне борошно і ретельно перемішати.
7
Змастити форму для запікання оливковою олією і вилити кабачкову суміш.
8
Запікати у духовці, розігрітій до 180 градусів приблизно 40-45 хвилин до легкої золотавої скоринки.
Кабачкова запіканка з фетою та зеленню | Крок 8

Подякувати Подякувати

Вас може зацікавити: